Anno 2205 PC (download) Bekijk groter

Anno 2205 PC (download)

Op Voorraad

> Levertijd: 1 minuut in u E-mail
> leeftijd: 12+
> Platform: Uplay

Meer details

€ 14,95

Meer informatie

Game Informatie:

In ANNO 2205 maak jij deel uit van de volgende stap van de mensheid: samen een betere toekomst uitbouwen. Je verovert de Aarde, sticht bloeiende steden en bouwt grote industriegebieden. Maar om het voortbestaan van je volk te garanderen moet je de ruimte in.

Een wetenschappelijke doorbraak in fusie-energie belooft een revolutie van de maatschappij in alle aspecten. Het isotoop, Helium-3, dat nodig is voor dit proces kan echter enkel gewonnen worden op de maan.

Ga de ruimte in en vestig je op de maan in een race naar macht en grondstoffen.

Kenmerken:

De geprezen City-Builder reikt naar de sterren:

ANNO 2205, de zesde editie van de gerenomeerde city-builder franchise, breidt uit naar de ruimte. Koloniseer continenten op Aarde, bouw maanbasissen en delf er grondstoffen om je steden op Aarde om te toveren tot ware metropolissen. 

De City Builder zonder grenzen:

- Naast het verhaal zijn er duizenden uren van uitdagende gameplay die je toelaten gigantische steden te creëren met ontelbare gebouwen.
- Jij controleert jouw groeiende onderneming simultaan op meerdere locaties, zowel op aarde als op de maan. 
- Gameplay maakt gebruik van een revolutionaire sessie-modus. Speel op meerdere eilanden tegelijkertijd en verbind diverse regios via verschillende sessies. Deze editie van ANNO is de grootste ooit en biedt spelers een ongelimiteerde herspeelbaarheid. 

Prachtige graphics brengen jouw stad tot leven:.

De nieuwe ANNO 2205 engine biedt de speler ongeëvenaard detail en een gevoel van grootsheid. Jouw stad komt tot leven als gevolg van de vliegende autos, miljoenen inwoners, grommende fabrieken, knarsende mijnen en fantastische fauna, allemaal aangedreven door jouw acties. Dankzij de nieuwe engine zijn de eilanden in ANNO 2205 maar liefst vijf keer groter dan in de vorige games.