De Sims 4: Bundel Pack 1 (download) Bekijk groter

De Sims 4: Bundel Pack 1 (download)

Op Voorraad

> Levertijd: 1 minuut in uw e-mail
> leeftijd: 12+
> Platform: EA Origin

Meer details

€ 29,95

Meer informatie

Systeemeisen:

CPU:  1.8 GHz Intel Core 2 Duo/ AMD Athlon 64 Dual Core 4000+
RAM: 2 GB
Videokaart: 128 MB videokaart met Pixel Shader 3.0 ondersteuning NVIDIA GeForce 6600/ ATI Radeon X1300/ Intel GMA X4500
Diskruimte: 10 GB

Game Informatie:

De Sims 4 - Bundel Pack 1 (Wellnessdag, Luxe Feestaccessoires & Perfecte Patio) Add-on

Bundelpakket van één game pack en twee accessoire packs voor de Sims 4: Wellnessdag, Luxe Feestaccessoires en Perfecte Patio.

- Vereist de basisgame van De Sims 4 om te spelen en een internetverbinding voor de installatie.
- De gameverpakking bevat geen gamedisk, maar een downloadcode voor de uitbreidingen.

Sims 4 - Wellnessdag

De naam van het spel verklapt eigenlijk al waar dit pakket om draait: ontspannen en genieten. Een gloednieuwe locatie is toegevoegd voor je Sims, namelijk een spa. Deze Game Pack zit vol nieuwe gameplay, nieuwe spullen, activiteiten en een nieuwe vaardigheid.

- Gloednieuwe locatie - Er is een nieuwe locatie waar je Sims kunnen genieten: de spa. Drie door Maxis gemaakte spa s worden toegevoegd aan je spel, net als een nieuwe sportschool, allemaal terug te vinden via 'Mijn bibliotheek'. Je kunt ze op ieder moment plaatsen waar je maar wilt. Je hebt keuze uit verschillende vormen en maten, zodat er altijd een spa tussen zit die bij je persoonlijkheid past. Je kunt uiteraard ook zelf een spa bouwen.

- Ontspannen en genieten - In de spa kunnen je Sims relaxen en 'O jaa!' doen in de sauna. Ook het krijgen van een ontspannen massage behoort tot de mogelijkheden. Nieuwe interactieve voorwerpen, om nog meer te genieten in de spa, zijn onder andere een massagestoel en een modderbad. Maar er is meer.

- Wellnessvaardigheid - Werk aan de nieuwe 'wellnessvaardigheid' door yoga te beoefenen, massages te geven of te mediteren. Hoe meer tijd je Sims in deze activiteiten steken, des te beter ze erin worden. Door te oefenen, openen zich mogelijkheden tot het verder ontwikkelen van het wellnessniveau , waardoor je extra yogaposes krijgt en waarmee je superieure massages kunt geven en een meditatieverrassing kunt uitvoeren. Wat dat is, blijft nog even geheim.

De Sims 4 Luxe Feestaccessoires

Geef een luxe feest en geef de levens van je Sims een beetje stijl met De Sims 4 - Luxe Feestaccessoires.

Je Sims gaan op de stijlvolle tour met De Sims 4 - Luxe Feestaccessoires! Geef een prachtig feest met tal van stijlvolle meubels en decoraties. Breidt de garderobe van je Sims uit met schitterende japonnen en stijlvolle avondkleding. Met de buffettafel besluit jij welke heerlijke gerechten je je Sims voorschotelt en zorg je voor een prachtige blikvanger op elk evenement!

- Feest in stijl, leef in luxe - Geef het meest stijlvolle feest van de stad met de hipste meubels en trendy decoraties. Voeg wat leuke en elegante stukken aan het huis van je Sims toe, en nodig dan de hele buurt uit voor een spetterende avond.
- Maak indruk met je kleding! - Van glinsterende jurken tot stijlvolle driedelige smokings, jouw Sims zijn gekleed voor elk (feestelijk) evenement. Maak hun glamoureuze look helemaal af met kapsels en accessoires.
- Geniet van de gloednieuwe buffettafel - Zet het ultieme feestmaal voor je Sims klaar, compleet met tafelfontein en ja, die kan zelfs van chocolade zijn.

De Sims 4 - Perfecte Patio

Lok je Sims naar buiten met bubbelbaden, nieuwe meubels, decoraties, kapsels en meer in het De Sims 4 Perfecte Patio Accessoirespakket. Steek de grill aan en hijs je in iets gemakkelijks om in stijl te loungen. Serveer lekkere drankjes aan de nieuwe patiobar en relax in de masserende belletjes van het bubbelbad - lekker heet, maar niet te heet.

- Relax in een bubbelbad - Zet een bubbelbad op de patio van je Sims! Laat de bubbels je stress wegborrelen of bubbel lekker met je vrienden. Handige Sims kunnen hun bubbelbad voorzien van een stereo en zelfs aromatherapie!

- Chill buiten bij het zwembad - Creëer een lounge in de openlucht met verschillende stijlvolle meubels en decoraties. Verhit dingen op de nieuwe barbecue en serveer drankjes aan de nieuwe patiobar.

- Trek iets lekkers aan en ontspan - Laat de andere Sims zien dat je weet hoe je buiten moet relaxen met veel casual, comfortabele kleren, zoals zwemkleding en slim-fit poloshirts. Maak het helemaal af met nieuwe kapsels om er geen twijfel over te laten bestaan wie de meester is van de chille look.