Battlefield V, PC (Windows) Bekijk groter

Battlefield V, PC (Windows)

Op Voorraad

> Pre-Order: 19-10-2018
> leeftijd: 16+
> Platform: Origin

Meer details

€ 36,95

Meer informatie

Probeer Battlefield V van tevoren via vroegtijdige toegang tot de open bèta. Verschijn als een van de eersten aan het front en wees getuige van Battlefield en een ongekende interpretatie van de Tweede Wereldoorlog.

Paratrooper Outfit:

Kies na de release een van de acht Special Soldier Sets in Battlefield V en pas je troepen aan.

Special Assignments:

Verdien beloningen vanaf de week van release en neem een voorsprong op de concurrentie door Special Assignments te voltooien.

Direct toegang tot vijf Battlefield 1-wapens*:

Klaar voor gebruik in Battlefield 1... unlock vijf van de modernste wapens uit de Eerste Wereldoorlog en overbrug het technologische gat tussen deze twee mondiale conflicten.

Stort je in het grootste conflict in de geschiedenis van de mensheid met Battlefield V en zie de serie terugkeren naar haar wortels in een ongekende weergave van de Tweede Wereldoorlog. Speel grootschalige multiplayer met je squad in modes als het enorme Grand Operations en het coöperatieve Combined Arms, of wees getuige van menselijk drama tijdens een wereldwijde strijd in de singleplayer War Stories. Terwijl je vecht op epische, onverwachte locaties over de hele wereld geniet je van de meest uitgebreide en realistische Battlefield ooit.

Kenmerken:

- De Tweede Wereldoorlog zoals je die nog nooit hebt gezien: Verplaats de strijd naar onverwachte maar cruciale momenten van de oorlog, terwijl Battlefield terugkeert naar waar het allemaal is begonnen.
- Multiplayer met 64 spelers in de chaos van totale oorlog: Leid je gezelschap door grootschalige multiplayer met nieuwe ervaringen, zoals de enorme Grand Operations-modus. Speel klassieke modes als Conquest of vorm een squad met vrienden in het coöperatieve Combined Arms.
- De meest fysieke Battlefield ooit: Manoeuvreer over het slagveld met een nieuwe move set voor soldaten, versterkingen en mobiele vernietigingswapens.
- Speel onvertelde War Stories: Wees getuige van menselijk drama tijdens een wereldwijde strijd in de singleplayer War Stories. Ski Noorse bergen af terwijl je strijdt om controle over aanvoerlijnen voor nucleaire wapens, sluit je aan bij de frontlinie met de Franse koloniale troepen, of werk achter vijandelijke linies in Noord-Afrika met een groep buitenbeentjes die chaos moet zaaien.
- Tides of War: Begin aan een reis waar nieuwe contentdrops jou en je gezelschap continu naar talloze belangrijke locaties uit de Tweede Wereldoorlog voeren, alwaar nieuwe slagvelden en uitrustingen op je wachten.