Aanbieding! Far Cry 4 PC ( download) Bekijk groter

Far Cry 4 PC ( download)

Op Voorraad

> Levertijd: 1 minuut in uw e-mail
> leeftijd: 16+
> Platform: Uplay

Meer details

€ 14,95

Meer informatie

Systeemeisen:

CPU: Intel Core i5-750 @ 2.6 GHz or AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
RAM: 4 GB
Videokaart: NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD5850 (1GB VRAM)
Diskruimte: 30GB

Game Informatie:

Kyrat ligt verborgen in de hemelhoge Himalayas, een land doordrongen van traditie en geweld. Jij bent Ajay Ghale. Je reist naar Kyrat om de laatste wens van je moeder te vervullen. Eenmaal aangekomen, beland je in een burgeroorlog om het beklemmende regime van dictator Pagan Min omver te werpen. Reis door deze enorme open wereld waar gevaar en onvoorspelbaarheid schuilen achter elke hoek. Hier is elke beslissing van belang en elke seconde heeft zijn eigen verhaal. Welkom in Kyrat.

Far Cry 4 is opgebouwd uit hetzelfde DNA van zijn geprezen voorganger en biedt de meest uitgebreide en meeslepende
Far Cry belevenis ooit. Gevestigd in een gloednieuwe en immense open wereld met geïntegreerde drop-in/drop-out
coöp-mogelijkheden.

Kenmerken:

EEN OPEN WERELD MET EINDELOZE MOGELIJKHEDEN:

Ontdek de meest diverse Far Cry wereld tot nu toe. Van de weelderige bossen tot de besneeuwde bergtoppen van de Himalayas, de hele wereld leeft...maar is dodelijk. Ontdek een rijkelijke verzameling dieren, maak gebruik van een gyrocopter en een wingsuit en kies uit een rijk arsenaal wapens het juiste om de meest gekke klussen te klaren.

COP: NODIG EEN VRIEND UIT:

Niet elke reis moet je alleen ondernemen. In Far Cry 4 kan op elk moment een tweede speler zich bij de strijd voegen of deze verlaten. Dit maakt coöp in Far Cry 4 echt een next-gen ervaring, in de authentieke Far Cry-stijl. Ontdek en verken de levendige open wereld van Kyrat
voor het eerst samen.

DE ARENA: WAT WORD JIJ?

Bewijs je bekwaamheid in de strijd en vecht om te overleven en beroemd te worden in de arena. Verdien het respect van het schreeuwende publiek en test je wil om te overleven door te strijden met man en dier, tot slechts één het overleeft.

MULTIPLAYER:

Ontdek de gewelddadige geschiedenis van Kyrat in een gloednieuwe multiplayermodus. Speel als een tot op de tanden bewapende
soldaat van de Golden Path verzetsgroep of als lid van de oeroude Kalinag krijgersstam, bewapend met de dodelijke kracht van de natuur.

MAP EDITOR: ONTWERP DODELIJKE VALKUILEN:

Maak en deel je eigen mappen met de meest krachtige en intuïtieve map-editor uit de Far Cry franchise. Jouw creaties krijgen de aandacht die ze verdienen dankzij de opgewaardeerde tools, verbeterde interface en de mogelijkheid om jouw mappen te publiceren en te delen met de community.