Microsoft Office 2016 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen (NL) download Bekijk groter

Microsoft Office 2016 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen (NL)

Op Voorraad

> Levertijd: 1 minuut in de mail
> Boxed: Voor 15:00 uur volgende dag in huis.

Meer details

€ 214,95

  • Digitaal
  • Fysiek

Meer informatie

Instructies Activatie:
Microsoft Account: https://office.microsoft.com/en-gb/MyAccount.aspx
Activatie Server code: https://downloadoffice.getmicrosoftkey.com

Product kenmerken

Krijg het gedaan met Office

Office 2016 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen is ontworpen om je te helpen sneller te creëren en communiceren met tijdbesparende functies, een nieuwe, moderne look, ingebouwde samenwerkingstools en de kracht van Outlook voor e-mail, kalenders en contactpersonen. Bovendien kun je je documenten via OneDrive in de cloud opslaan en ze vervolgens overal openen.

Outlook

Gemakkelijk beheer van je e-mail, kalender, contactpersonen en taken. Dankzij ondersteuning van e-mail pushen blijft je postvak IN up-to-date, kun je aan groepen gerelateerde berichten in gespreksweergave lezen en kun je kalenders naast elkaar weergeven voor duidelijke planning.

Word

Creëer en deel professionele documenten met state-of-the-art hulpprogramma''s voor bewerken, controleren en delen. Het nieuwe tabblad Ontwerp biedt snelle toegang tot functies en Slimme zoekopdracht toont relevante contextuele informatie van het web rechtstreeks in Word.

Excel

Analyseer en visualiseer je gegevens op nieuwe en intuïtieve manieren met een frisse gebruikersinterface en je favoriete sneltoetsen. Maak gebruik van functies als Analysis Toolpak, Slicers en Formulebouwer om tijd te besparen, zodat jij je kunt richten op inzichten.

PowerPoint

Met nieuwe dia-overgangen en een verbeterd takenvenster voor animaties kun je je ideeën creëren, er met anderen aan werken en ze effectief presenteren. Hiërarchische opmerkingen naast je dia''s helpen je de feedback in je presentaties op te nemen.

OneNote

Het is je persoonlijke digitale notitieblok, waarin je notities, ideeën, webpagina''s, foto''s en zelfs audio en video allemaal op één plek kunt opnemen. Of je nu thuis bent, op kantoor of onderweg, je kunt het altijd met je meenemen en met anderen blijven delen en samenwerken.

Je eigen materiaal, wanneer en waar dan ook

Meld je aan bij Office 2016 en gebruik OneDrive voor gemakkelijke toegang tot je recente documenten op elk gewenst apparaat met naadloze integratie.

Voor grote aantallen neem eerst contact met ons op voor een voorraad check!